Cégbemutató

A FLEXO 2000 Csomagolástechnikai Kft 1998. szeptember 01-én alakult meg Nyíregyháza-Felsősima Cimbalom u. 29 szám alatt.

A vállalkozás egy 11000 m² alapterületű ingatlanon található, amelyből 3000 m² az épületcsoport. Hosszú távú terveinkhez a saját tulajdonú területünk biztosít fejlődési lehetőséget. Fő tevékenységünk tekercses papír alapú csomagolóanyagok nyomtatása, valamint élelmiszeripari papír tasakok nyomtatása és konfekcionálása, továbbá az 5 g-os kávécukrok töltése.

A FLEXO 2000 Kft 2008. szeptember 1-én ünnepelte 10 éves fennállását. Az elmúlt évek során cégünk fokozatosan fejlődött, erősödött. A tulajdonosi kör nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésekre, mivel tevékenységünket hosszú távra tervezzük. Termelő tevékenységünk versenyhelyzetben zajlik, így nagyon fontos szempont, hogy jó minőségű terméket hozzunk létre, amely minden szempontból megfeleljen vevőink igényeinek. A minőségi munkavégzést segíti a cégünknél működő ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer, valamint a HACCP rendszer működése.

Termelő berendezéseink technikai színvonala, kibocsátó képessége és a késztermékek minősége a mai kor követelményeinek megfelelnek.
Tevékenységünk három műszakos munkarendben zajlik. Jelenleg 43 főt foglalkoztatunk.